Lillahitaala


Saturday, March 21, 2015

Exam around the corner.

Bismillah.

Hi guys,

Baru balik dari mood bercuti. Aku ingat, aku ni dah ulat buku habisss. But I end off my one week cuti dengan lepaking moment.

So dah masuk bulan ke 3 gua di Kolej Sains Kesihatan Bersekutu Johor Bahru. Makin boleh survive, makin boleh adapt situation yang tak ber ibu-abah along the times.

Eh dah melampau, nak mula rindu
'Kalau tak berjauhan pun, tiap masa dah rasa rindu'



Own self pun makin double the kilogram, which means nampak sangat gua berhati senang di sini. Lolz.
This coming thursday till Saturday, ada festival besaq yang harus dan vital menggunakan tenaga aku. Okayyy, bak kata roommate 'Satu pengorbanan'
Sacrifices waktu stuuuuudi lagi.
PERK OF joining sekitariat MPP

EXAM. Ya tuhann.

And yet, i still tak puas hati dengan shape uniform ni. Itulah mak dah cakap, jaga badan. Mohon diri dilamuni picisan keinsafan untukk tidak terlalu bersenang dengan makanan all the times.



entry saya tak pakai copy and paste

2 comments:

  1. saya nak bertanya, anda ni memang cantik dari kecik ka???

    ReplyDelete
    Replies
    1. nak tengok masa kecik kecik saya??

      Delete

■ Nak tanya, sini bawah ■